Wil jij je weer nuttig voelen?

Als 60 plusser heb je een leven hard werken erop zitten en geniet nu je momenteel van je welverdiende pensioen. Heerlijk die vrijheid! Maar soms ook lastig. Als vitale plusser wil je toch in beweging blijven, je nuttig voelen en in contact blijven met mensen.

 

Eco Clean Nijmegen is dan op zoek naar jou! Vitale 60 plussers die activiteiten willen oppakken als handymandiensten, groenonderhoud, interieuronderhoud, catering en nog veel meer. Je doet waar jij je goed bij voelt en geeft je eigen invulling aan de gevraagde activiteiten.

Wij zijn een facilitaire dienstverlener bij verschillende kantoorgebouwen in Nijmegen. Tijdens de activiteiten vinden wij de volgende waarden erg belangrijk:

  1. Vrijheid

Wij vinden het belangrijk dat jij op een ongedwongen manier lekker bezig kan zijn. Zonder de stress en gebondenheid van een eigen baan, maar met de gezelligheid en het contact met mensen.

  1. Eigen verantwoordelijkheid

We lopen allemaal al wat jaartjes rond op deze wereld. Met een hoop levenservaring en werkervaring is het niet nodig om constant aangestuurd te worden. Tijdens de activiteiten vertrouwen we op jouw kennis en kunde.

  1. Wederzijds respect

Tijdens de activiteiten ben je veel in contact met de werknemers in het kantoorgebouw. Wederzijds respect is vanzelfsprekend belangrijk. Zo krijgen onze mensen regelmatig te horen dat ze gewaardeerd worden voor de activiteiten die ze uitvoeren.

Schoonmaak personeel respect

× App met EC-N Available from 09:00 to 21:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday